PS5 box art voor vijf nieuwe games onthuld

  Nu de release van de PlayStation 5 dichterbij komt, krijgen we steeds meer beeld op de console. Eerder al zagen we wat covers voorbij komen van PS5 games en ook nu is de box art voor vijf nieuwe PS5 onthuld.

  De box arts zijn onthuld via de Australische retailer JB Hi-Fi. Op haar website zijn namelijk al een paar PS5 games te vinden, waarvan een vijftal nu een nieuwe cover hebben. Het gaat om de games Assassin's Creed Valhalla, Far Cry 6, Watch Dogs Legion, Planet Coaster Console Edition en Overcooked All You Can Eat. Opvallend genoeg zijn dit allemaal games die niet exclusief op de PS5 verschijnen, maar ook op de PS4 (en andere platformen) verschijnen.

  De PS5 covers wijken niet heel veel af van de opzet van de PlayStation 4 doosjes. Het verschil zit in de band waarin de PlayStation merknaam te vinden is. Die is voor de PS5 games compleet wit, terwijl deze voor de PS4 nog blauw was. Het is overigens voor de games waarschijnlijk nog niet de definitieve cover, gezien er bij nagenoeg elke game de tekst 'Check The Classification' vermeld staat. Dit betekent dat het hoesje nog niet officieel is goedgekeurd.

  PS5 box art matcht stijl van de console

  Hoewel de box art van de games nog niet definitief is, weten we wel al dat Sony voor de witte band aan de bovenkant zal gaan. Dit maakte Sony zelf bekend via een tweet waarin de Miles Morales box art onthuld werd. De witte band en het blauwe doosje voor de games matchen de stijl van Sony's next-gen console als het aankomt op kleuren. De witte kleur komt overduidelijk terug aan de zijkanten van de PS5, terwijl de blauwe kleur wat minder aanwezig is. Deze komt terug in de verlichting van de PS5.

  Dit artikel is op 6 oktober 2020 bijgewerkt.

  Overcooked All You Can Eat

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.