Sony laat Playstation 5 box art zien

  Sony blijft met PlayStation 5 details strooien. Na eerder het logo, de console en de controller te tonen, heeft Sony nu laten zien hoe de fysieke games er in de winkel uit zullen gaan zien. En dat doen ze meteen met een van de grootste launch-games Marvel's Spider-Man Miles Morales!

  Sony heeft zojuist in een twitterbericht en op hun blog de nieuwe look van de fysieke doosjes getoond. Daarmee weten we hoe de PlayStation 5 games er in de schappen van de gameshops uit zal gaan zien. En dat deden ze met niet de minste games: Spider-Man: Miles Morales. De doosjes zelf zijn weer blauw, net als die van de PS4. Dat is ook logisch, het betreft immers Blu-ray schijfjes. Meest opvallend is de witte bovenrand met daarin het PlayStation en PS5 logo. Verder is er veel ruimte ingeruimd voor de game-art die uiteraard per game zal verschillen. Ook de zijkant zal een flinke witte ruimte bevatten waarin aangegeven wordt dat het een PS5 game betreft.

  PS5 games box art verraadt speciale kracht Miles Morales

  Op de box art die Sony gedeeld heeft zien we Miles in zijn kenmerkende Spider-Man pak met spinnedraad op de achtergrond. De rechterhand van Miles is in een vuurbal gebald wat duidt op een speciale superkracht die Miles bezit, namelijk zijn Venom Blast.

  De PlayStation 5 console zal later dit jaar in de winkel te vinden zijn, hoewel er nog geen officiële releasedatum of prijs bekend is. Miles Morales zal als launchgame rond de lancering ook te koop zijn.

  Marvel's Spider-Man - Miles Morales

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.