Beelden van het PS5 opstartscherm gelekt?

News
maandag, 17 augustus 2020 om 12:45
ps5 controllerf1592919068
De PS5 komt pas over een paar maanden op de markt, maar wij hebben nu alvast een blik op het opstartscherm van de PS5 kunnen werpen. Op Tiktok zijn de eerste beelden te zien. In de video staat tevens de PlayStation 5 console naast de televisie te zien.
In de korte TikTok-video van BeatsBySV is te zien hoe de PlayStation 5 opstart, waarbij een gloednieuw intro-scherm centraal staat. Op het scherm is de PlayStation-knop te zien die een witte lichtgloed heeft. Het opstartscherm is ook vol met kleinere witte bolletjes, wat past bij het design van de console.
Bekijk hieronder hoe het PS5 opstartscherm eruit ziet.

PS5 opstartscherm lijkt echt, nog niet officieel

Officieel heeft Sony nog niet laten zien hoe het PS5 opstartscherm eruitziet. Er zijn nog maar weinig details over de PlayStation 5 en hoe deze in gebruik genomen kan worden. Ook is onbekend hoe de TikTok-er een PlayStation 5 in handen heeft. De console is nog niet uit en het kanaal richt zich doorgaans meer op muziek.
Inmiddels weten we al een stuk meer over de nieuwe console van Sony. Zo komt deze op 19 november 2020 uit in Nederland. De gewone PS5 gaat 499 euro kosten, terwijl je voor de All Digital-versie 100 euro minder kwijt bent. Op het moment zijn pre-orders volledig uitverkocht.
Veel elementen van de console zijn nog niet getoond, waaronder het opstartscherm. De TikTok-er lijkt dan ook een primeur te hebben, maar als je meer over de console wil lezen hebben we alle details hier voor je op een rij.
Dit artikel is op 5 oktober 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws