Belastingdienst storing trap week slecht af

News
maandag, 20 december 2021 om 9:28
storingf1623744697
Als je je zaken bij de Belastingdienst wil regelen vandaag, dan hebben we slecht nieuws voor je. Door een storing hebben veel gebruikers geen toegang tot de website.
Veel online netwerken hebben het de afgelopen anderhalf jaar al behoorlijk zwaar gehad door de coronacrisis. Daardoor hebben we al veel storingen voorbij zien komen. En door de harde lockdown die zaterdagavond is aangekondigd, zal het nog wel een stukje erger gaan worden. Alle kerstcadeaus zullen nu immers online moeten worden gekocht, wat waarschijnlijk weer voor een flink aantal storingen zal zorgen.

Storing bij de Belastingdienst

Zo lijkt de werkweek meteen alweer begonnen te zijn met een storing. Op Allestoringen.nl komen namelijk veel meldingen binnen over de Belastingdienst. Veel gebruikers klagen dat ze geen toegang hebben tot de website. Daardoor is het onmogelijk om zaken te regelen bij de overheidsinstantie.
Op het Twitter-kanaal van de Belastingdienst wordt nog geen melding gemaakt van een storing. Het is dus goed mogelijk dat de technische dienst nog niet op de hoogte is van de problemen. Het is te hopen dat de storing zo snel mogelijk opgelost is, zodat iedereen weer zijn of haar zaken kan regelen bij de Belastingdienst.

Populair Nieuws