PS Plus abonnees krijgen mooi cadeau van Rockstar

News
woensdag, 03 november 2021 om 16:30
gta online teamf1631115245
Rockstar is met een nieuwe actie gekomen voor PS Plus abonnees. De abonnees hebben de mogelijkheid om 1 miljoen in GTA dollar te claimen. Dit is niet eenmalig, je kan maandelijks 1 miljoen bijschrijven op je digitale bankrekening!
In GTA online zal je een hoop plezier mislopen als je geen goedgevulde bankrekening hebt. Rockstar komt nu gelukkig met een actie voor PS Plus abonnees, waardoor spelers een mooi steuntje in de rug krijgen. Alle PS Plus abonnees kunnen namelijk maar liefst één miljoen in-game dollars claimen. En dat niet alleen, je kan dat geldbedrag elke maand claimen!

PS Plus abonnement nodig

Om het voordeel voor de game te krijgen moet je dus in het bezit zijn van een PS Plus abonnement. Als je het abonnement hebt moet je in de PS Store zoeken naar GTA Online en dan zou daar de mogelijkheid tussen moeten staan om de actie gratis aan te schaffen.
Schrik niet wanneer je GTA Online opstart en het geld niet op je bankrekening staat. Het geld zal waarschijnlijk niet direct verschijnen. Andere spelers hebben namelijk gezegd dat ze wel een paar dagen moesten wachten, voordat ze het geld hebben ontvangen.
Dat GTA met deze actie komt kan te maken hebben met het feit dat Rockstar niet denkt snel klaar te zijn met GTA Online. Laatst hebben lekkers namelijk gezegd dat het niet lekker gaat met de ontwikkeling van GTA 6. Ook komt GTA met een GTA Online standalone versie voor next-gen. Om daar een succes van te maken zijn er wel spelers nodig, dus probeert Rockstar nog meer spelers te lokken met dit soort acties.

Populair Nieuws