PS Plus-abonnees krijgen gratis FIFA 22 FUT-pakket

News
woensdag, 04 mei 2022 om 17:30
fifa 22 alexander arnoldf1627654598
Als je PS Plus hebt kan je niet alleen deze maand gratis FIFA 22 claimen, je kan ook nog profiteren van een andere bonus. Abonnees kunnen namelijk ook een gratis FIFA 22 FUT-pakket krijgen.
Sinds deze week is het mogelijk om de nieuwe PS Plus games van deze maand te claimen, waaronder de voetbalgame FIFA 22. Electronic Arts en Sony hebben daarnaast nog een cadeau voor PlayStation Plus-abonnees.
Naast FIFA 22 zelf kan je namelijk ook een gratis FIFA 22 FUT-pakket krijgen als PS Plus-lid. Het pakket bestaat uit elf speler met een minimale rating van 82 die je kan gebruiken voor je FIFA Ultimate Team. Daarnaast zitten er ook Icon Moments Loan Players Picks bij, zodat je iconische spelers voor vijf wedstrijd kan inzetten.
Het verzilveren van het gratis FUT-pakket is zeer eenvoudig. Als je een actief abonnement hebt voor PlayStation Plus, dan hoef je alleen naar deze pagina te gaan en het pakket te ‘kopen’. Open vervolgens FIFA 22, ga naar Ultimate Team en open het pakket.

Cross-play voor FIFA 22

Spelers van FIFA 22 kunnen daarnaast ook uitkijken naar een feature waar al lang naar wordt gevraagd voor de game, namelijk cross-play. De functie zal als test worden toegevoegd aan de next-gen- en de Google Stadia-versie van FIFA 22. Cross-play zal niet in alle modi gebruikt kunnen worden, EA zal de optie eerst alleen toevoegen aan Online Seasons en Online Friendlies, om problemen te voorkomen.