Laatste dag: PS Plus aanbieding met flinke korting op 12 maanden-plan

News
woensdag, 09 juni 2021 om 9:30
ps plus ps5f1631005854
De Days of Play van Sony gaan lekker verder, want vanaf vandaag is er ook een heerlijke PS Plus aanbieding te vinden. Er wordt korting gegeven op een PS Plus 12 maanden-plan. Het jaarabonnement is weer voor 44,95 euro te vinden, dus check hier alvast waar je kunt profiteren.
Bij verschillende webshops is het weer zover. De PS Plus aanbieding is weer te vinden en er wordt maar liefst 25 procent korting gegeven. Er gaat 15 euro van de gebruikelijke prijs af bij onder andere Kaartdirect, terwijl bij Game Mania nog een euro extra korting is. PlayStation Plus kost je voor 12 maanden normaalgesproken 59,99 euro.
Check hieronder waar je alleen vandaag nog kunt profiteren van de handige PlayStation Plus aanbieding.
playtation 5 studiof1605864992

PS Plus aanbieding één van velen tijdens Days of Play

De Days of Play van Sony zijn alweer een tijdje aan de gang. Sinds vorige week kun je van een scala aan toffe aanbiedingen profiteren. We zetten enkele goede opties voor PS4 en PS5 games bij de PlayStation Days of Play deals hieronder op een rij.
Hier kun je nog veel meer deals vinden die je via de PlayStation Store kunt scoren. Toch is er naast de PlayStation Store ook hoge korting bij Game Mania. De bekende Nederlandse keten heeft misschien wel de tofste deal van allemaal. Je kunt namelijk bij aankoop van deelnemende aanbiedingen kans maken om een PlayStation 5 te winnen.

Populair Nieuws