Capcom komt met meer Resident Evil en Monster Hunter op E3 2021

News
woensdag, 09 juni 2021 om 10:30
resident evil villagef1611649683
Capcom heeft al een paar grote releases gehad dit jaar, maar de uitgever en ontwikkelaar heeft nog meer in petto. Zo zal er op de E3 2021 nog meer content getoond gaan worden voor de Resident Evil en Monster Hunter franchises.
Capcom heeft een aantal zeer populaire franchises onder haar paraplu en fans hebben daar dit jaar al flink van kunnen genieten. Zo is het bedrijf in 2021 al gekomen met de razend populaire games Monster Hunter Rise en Resident Evil Village. Op E3 2021 zal Capcom nog meer content gaan tonen voor die titels.
Dat heeft de uitgever bekendgemaakt in een video, over wat we op de presentatie van Capcom kunnen verwachten, die van start gaat op maandag 14 juni 23:30 Nederlandse tijd. Maar het blijft niet alleen bij DLC voor Capcom. Later dit jaar moeten er namelijk nog twee games uitkomen, te weten Monster Hunter Stories 2 en The Great Ace Attorney Chronicles, waar we op de E3 2021 show waarschijnlijk meer nieuwe beelden van kunnen verwachten.

Komt Capcom met een verrassing op E3 2021?

Dat het bedrijf de bovenstaande titels zal gaan tonen op haar presentatie zal voor velen geen schok zijn. Het zijn immers allemaal games die al aangekondigd zijn of waarvan we nieuwe content verwachten. Maar mogelijk kan Capcom ook nog met een grote verrassing komen.
Fans kijken namelijk al jaren uit naar een vervolg op Dragon’s Dogma en die kan zomaar eens uit de doeken gedaan worden. Na een lek in november bij Capcom lijkt het namelijk zeker dat de ontwikkelaar werkt aan Dragon’s Dogma 2. Vorig jaar kwam er ook nog eens een animé-serie uit op Netflix over de franchise, dus nu lijkt het ideale moment om eindelijk een sequel aan te kondigen.