'Productie PSVR 2 brillen begint binnenkort'

News
dinsdag, 04 januari 2022 om 15:00
ps vr headsetf1622794383
Binnenkort zal de productie van de PSVR 2 brillen van start gaan, ten minste als een gerucht dat online rond gaat waar is. Een bedrijf genaamd Goertek zou hier volgens een bron de opdracht voor hebben gekregen. Vanuit Sony is er geen officieel bericht over naar buiten gekomen.
De eerste PSVR brillen van Sony zijn een succes te noemen en Sony heeft al bekendgemaakt dat er een tweede generatie van de bril zou komen. Vorig jaar liet Sony nog de controllers voor de PSVR 2 zien en in 2022 zou er meer nieuws over de nieuwe generatie VR brillen naar buiten komen. Het is dus best mogelijk dat de productie al zou beginnen.

Komt de VR bril in 2022 uit?

Het is momenteel dus niet duidelijk wanneer de bril uit zou moeten gaan komen. Maar als er inderdaad binnenkort gestart wordt met de productie, dan is het best mogelijk dat rond het einde van 2022 de nieuwe VR brillen verkocht zullen gaan worden.
Dan moet in het begin of midden van het jaar in ieder geval wel een update over de VR bril komen, maar Sony heeft al aangekondigd dat er dit jaar inderdaad meer informatie naar buiten zal gaan komen.
Sony kan wel mogelijk tegen problemen aanlopen door het chiptekort. Niet alle onderdelen voor de bril zullen daardoor makkelijk beschikbaar worden. Hopelijk houdt Sony hier rekening mee, maar het is goed mogelijk dat de bril even moeilijk verkrijgbaar wordt als de PS5.