Princess Peach Showtime release onthuld in Nintendo Direct

News
donderdag, 14 september 2023 om 16:30
princess peach showtimef1694701958
Eerder dit jaar werd een gloednieuwe Princess Peach game onthuld. Die werd op dat moment niet heel uitgebreid getoond en kreeg zelfs geen titel. Nu is de game, die Princess Peach Showtime blijkt te heten, uitgebreider getoond. Er is ook een releasedatum gegeven.
De nieuwe Princess Peach game heeft eindelijk een titel gekregen. De game heet Princess Peach Showtime en speelt zich af in een theater. De princes van het Mushroom Kingdom probeert daar een prettige avond te beleven, maar alle toneelstukken zijn verpest. Peach besluit de situatie te verhelpen.
Met hulp van een magische strik kan ze vijanden aanpakken. Maar daar blijft het niet bij: de princes heeft namelijk wat inspiratie opgedaan uit Kirby en kan transformeren. Ze kan bijvoorbeeld schermen, de detective uithangen of taarten bakken. Het hangt maar net af van waar het toneelstuk over gaat.

Wanneer is de release van Princess Peach Showtime?

Bij de aankondiging van de Nintendo Direct werd verteld dat de presentatie vooral zou gaan over games die deze winter uit gaan komen. Princess Peach Showtime lijkt daar een uitzondering op. De release is namelijk in het voorjaar, op 22 maart.
Princess Peach Showtime is één van vele Mario-gerelateerde game die eraan komen. Binnenkort kunnen we bijvoorbeeld de release van Super Mario Bros. Wonder verwachten en in november verschijnt Super Mario RPG. Volgend jaar mogen we ook een remaster van Luigi's Mansion 2 verwachten, een game die aanvankelijk verscheen voor Nintendo 3DS.