'Nieuwe Harry Potter game wordt snel onthuld'

  Er is nieuwe informatie opgedoken over de Harry Potter game waar jaren geleden gameplaybeelden lekte. De nieuwe game zou namelijk binnenkort aangekondigd worden volgens nieuwe geruchten. Warner Brothers heeft namelijk nieuwe domeinnamen voor de game aangemaakt.

  Uitgever Warner Brothers, het bedrijf dat de rechten van Harry Potter bezit, heeft een aantal nieuwe domeinnamen voor Harry Potter geregisseerd die verwijzen naar het FanDome zomerevenement dat later in 2020 verschijnt. De nieuwe domeinnamen zie je hieronder:

  • wizardingworldfandome
  • harrypotterfandome
  • fantasticbeastsfandome
  • portkeygamesfandome

  De Wizarding World-naam verwijst duidelijk naar het Harry Potter-universum, net de registratie van Fantastic Beasts en Harry Potter. Portkey Games is daarentegen het label van Warner Brothers dat is opgericht voor games die rondom Harry Potter draaien. Hieronder valt ook Harry Potter Wizards Unite.

  Hoewel de domeinnamen geen directe reverentie geven naar de nieuwe Harry Potter RPG, werd eerder dit jaar al duidelijk dat deze tijdens E3 2020 aangekondigd had moeten worden. Warner Brothers was van plan om een eigen E3-persconferentie te organiseren, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Hier had de game onthuld moeten worden, maar dit kon helaas niet doorgaan.

  Nieuwe Harry Potter game tijdens FanDome

  Voor nu lijken de pijlen te wijzen op een aankondiging tijdens het FanDome evenement in augustus. Hier wordt tevens verwacht dat Warner Bros Montreal haar Batman-game onthult, maar dan wel in de speciale DC FanDome. Het FanDome evenement is opgericht als plaatsvervanger voor Comic-Con wordt op 22 augustus 2020 gelanceerd en zal 24 uur lang te bezoeken zijn.

  Voor Harry Potter is nog geen FanDome-evenement onthuld op dit moment. De domeinnamen zouden maar zo een voorbode kunnen zijn voor een grotere aankondiging.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.