Pre-order nu nog F1 23 voor een mooie bonus!

News
donderdag, 15 juni 2023 om 12:30
f1 23f1700146674
Het is bijna tijd: je kunt al bijna zelf in de F1-auto stappen om je Max Verstappen te wanen. Vanaf morgen ligt F1 23 in de winkel. Dat betekent alleen ook dat je niet lang meer de tijd hebt om de pre-order bonus nog mee te pakken!
Op 16 juni verschijnt F1 23 en het ziet er naar uit dat de game weer een toppertje wordt voor F1-liefhebbers. Net als in de echte Formule 1 wil je natuurlijk een goede start maken, het liefst vanaf pole position. In dat geval kan het een goed idee zijn om de game nog snel even te pre-orderen.
Dat heeft natuurlijk het voordeel dat je hem gegarandeerd bij release in huis hebt in plaats van een dag of twee later. Maar EA trakteert spelers met een pre-order ook op wat bonussen. Zo ontvang je 5000 PitCoins, zodat je meteen de in-game store even kunt bezoeken en ontvang je het F1 World starterspakket.
Mocht je helemaal willen uitpakken, dan kun je de digitale Champions Edition overwegen. Die bevat nog veel meer bonussen. Zo kun je hem meteen spelen en krijg je maar liefst 18.000 PitCoins. Er zijn ook exclusieve in-game items ontworpen door Max Verstappen zelf.

Max Verstappen aan de top in F1 23

Max Verstappen gaat de laatste seizoenen erg lekker in de Formule 1 en dat is ook te zien in de nieuwe game. Van alle coureurs in de sport heeft Verstappen namelijk de hoogste ranking gekregen. Het zal dus een uitdaging worden om hem eventueel te verslaan.