Pre-order hier de officiële Tears of the Kingdom strategy guide

News
donderdag, 11 mei 2023 om 11:00
tears of the kingdom armf1683724728
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom staat voor de deur en het belooft weer een groot avontuur te worden. Dan is het niet verkeerd om een beetje op weg geholpen te worden. Dat kan met de officiële Strategy Guide.
Bij een grote game als Tears of the Kingdom kan het een poosje duren voordat je alles wat de game te bieden heeft helemaal door hebt. In Breath of the Wild worden zes jaar na dato nog altijd obscure details ontdekt. Het zijn misschien niet meer het soort details dat je helpt om de game beter te spelen, maar ook werkelijk behulpzame informatie kwam soms vrij laat boven tafel.
Wie vreest hopeloos te verdwalen in Tears of the Kingdom kan profijt hebben van een strategy guide. De officiële gids bij de game is nu beschikbaar voor pre-orders. De strategy guide is beschikbaar als paperback of als hardcover Collector’s Edition.
De strategy guide wordt uitgegeven door Piggyback Interactive, maar is in nauwe samenwerking met Nintendo gemaakt. Wat er in het boek staat zal als het goed is dus helemaal kloppen. Dat geldt voor algemene tips en ook voor de volledige walkthrough die in het boek te vinden is.

Wanneer verschijnt de Tears of the Kingdom strategy guide?

Een nadeel aan de strategy guide is dat hij eigenlijk best laat verschijnt. Tears of the Kingdom ligt vanaf 12 mei in de winkel, maar de strategy guide verschijnt pas op 16 juni. Hopelijk heb je er tegen die tijd nog iets aan en anders wordt het in ieder geval een goede bron voor bijvoorbeeld kaarten en details die je zelf nog niet had ontdekt.

Populair Nieuws