Pre-order gloednieuwe Mario game hier nu al met korting!

News
dinsdag, 07 juni 2022 om 10:00
mario strikers battle league footballf1654586222
Liefhebbers van 's werelds bekendste loodgieter kunnen binnenkort weer met een nieuwe Mario game aan de slag. En je kan de Nintendo Switch titel nu al met veel korting in de pre-order zetten!
Mario is niet alleen loodgieter, de mascotte van Nintendo houdt zich ook bezig met allerlei andere hobby's. Zo verschijnt later deze week Mario Strikers Battle League Football op de Nintendo Switch - 10 juni om precies te zijn - waarin Mario en consorten met een speciale variant van voetbal aan de slag gaan.
Als je niet kan wachten op de release van Mario Strikes Battle League Football en vanaf dag één er mee aan de slag wil, dan hebben we goed nieuws voor je. Bij MediaMarkt kan je nu de nieuwe Nintendo Switch game in de pre-order zetten met veel korting.

Wat is Mario Strikers Battle League Football?

De nieuwe Mario game is een langverwacht vervolg op twee eerdere delen in de spin-off reeks. In 2005 verscheen Super Mario Strikers voor de GameCube, dat twee jaar later werd opgevolgd door Mario Strikers Charged. Alle titels zijn gemaakt door Next Level Games.
In de games kan je met de bekende karakters uit het Mario universum aan de slag om een speciale variant van voetbal te spelen. Twee teams van vijf voetballers spelen tegenover elkaar en er zijn vrijwel geen regels. Zo kan je naar hartelust tackelen en items gebruiken die we ook kennen uit de Mario Kart-reeks, zoals bananenschillen.
Er is zelfs de mogelijkheid om een power-up te verzamelen om daarmee een vernietigend schot uit te voeren, waarmee je zelfs twee punten op het scorebord erbij mag schrijven als het een doelpunt is. Ben je dus klaar met het realisme van FIFA, dan is Mario Strikers Battle League Football de ideale game voor jou!

Populair Nieuws