Mario Strikers Battle League is in goede handen

News
dinsdag, 22 februari 2022 om 10:00
2022 02 10 mario strikers battle leaguef1644481776
Fans die niet kunnen wachten op Mario Strikers Battle League kunnen opgelucht adem halen. De nieuwe Mario-game waarin de Italiaanse loodgieter en zijn vrienden voetballen wordt namelijk ontwikkeld door Next Level Games. Het is de studio die ook de eerdere delen in de reeks maakte.
Tijdens de vorige Nintendo Direct deed de maker van de Switch de eerste trailer van Mario Strikers Battle League uit de doeken. Wat de trailer alleen mistte, was de aankondiging van de ontwikkelaar van de game. Nu is duidelijk geworden dat de game ontwikkeld wordt door de studio die ook de eerdere delen ontwikkelde.
Next Level Games werd in 2021 overgenomen door Nintendo na het succes van Luigi's Mansion 3. De studio bracht in 2019 die titel uit en was in het verleden ook al verantwoordelijk voor Luigi's Mansion 2 op de Nintendo 3DS. Toch gaat de studio al veel langer mee, want op de GameCube bracht de studio in 2005 Super Mario Strikers uit, gevolgd door Mario Strikers: Charged in 2007 voor de Nintendo Wii.
De onthulling van de ontwikkelaar is te danken aan de Australische Classification Board. Daar stond de ontwikkelaar vermeld, net als de rating voor de game: PG. Dat staat voor Parental Guidance vanwege mild geweld en online-functionaliteiten.

Mario Strikers Battle League release komt al snel

Fans van de eerdere Mario Strikers-titels kunnen dus opgelucht ademhalen. De game wordt gewoon ontwikkeld door de studio die ook de eerdere delen maakte. Toch kwam de onthulling van de game best als een schok, vooral doordat de releasedatum ook direct bevestigd werd. De game komt namelijk op 10 juni 2022 uit op de Nintendo Switch.

Populair Nieuws