Powerpuff Girls Live-Action serie verliest hoofdrolspeelster

News
donderdag, 12 augustus 2021 om 10:30
powerpuff girlsf1618389410
De Powerpuff Girls live-action serie heeft één van haar hoofdrolspeelsters verloren. Chloe Bennet, de actrice die Blossom zou spelen, heeft de serie verlaten. Zo meldt Variety.
De serie, die momenteel de titel Powerpuff draagt, gaat over de drie bekende superhelden die helemaal zijn opgegroeid tot volwassenen en al een aantal jaren zijn gestopt als superhelden. Nu moeten de zusjes toch weer de krachten bundelen, maar dat dus wel zonder Chloe Bennet.
De andere Powerpuff Girls, Bubbles en Buttercup, zijn ook al gecast en die blijft volgens het rapport van Variety staan. Dove Cameron speelt Bubbles, terwijl Yana Perrault de rol van Buttercup speelt. Donald Faison speelt tevens een rol in de serie, namelijk Profressor Drake Utonium, maar er zijn momenteel gesprekken om te kijken of hij wel bij de serie blijft.

Powerpuff Girls Live-Action serie al eerder in de problemen

Voor The Powerpuff Girls is het niet de eerste keer dat er problemen ontstaan. Eerder dit jaar moest de live-action versie van de Cartoon Network animatieserie namelijk al haar pilot herschrijven. Deze was compleet gefilmd, waarbij het idee was om de serie in de herfst uit te brengen. De pilot viel alleen niet in de smaak en daarom moest de pilot helemaal opnieuw gemaakt worden.