Populaire Switch-game nu helft goedkoper

News
zaterdag, 15 juli 2023 om 10:00
bayonetta 3f1666169941
Je game-collectie uitbreiden kost je heel wat centjes, maar gelukkig zijn er ook regelmatig aanbiedingen. Nu geldt dat ook voor een populaire Switch-game die nog niet eens een jaar oud is.
Vorig jaar oktober kwam de derde game in de Bayonetta reeks uit. Wie de game gelijk aanschafte was meteen 60 euro armer, maar wie heeft gewacht om de game met korting te kopen heeft nu geluk. Bij MediaMarkt kun je de game nu voor 30 euro kopen.
Ben je er nog niet zeker van of deze game wel wat voor jou is? Wij gaven de game in onze review een 8 en schreven het volgende:
‘’Ondanks dat Bayonetta 3 niet altijd fantastisch oogt en de werelden wat leeg aanvoelen, is dit wel een game om rekening mee te houden. De game doet het allerbelangrijkste namelijk goed: je vermaken met overweldigende, over de top gameplay die je uren zoet houdt. Het tempo ligt lekker hoog, de afwisseling is enorm en de humor mag er zijn. Bayonetta is terug en ze danst zich direct de lijst met topreleases op de Switch van 2022 in!’’

Bayonetta spin-off ook helft goedkoper

Niet alleen Bayonetta 3 is nu voor de helft van de prijs. Ook Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon is nu ook 30 euro. Dit is zeer snel: deze spin-off waarin je als een jonge Bayonetta speelt is namelijk nog maar een paar maanden oud.

Populair Nieuws