Maak nu kans op Mission Impossible Dead Reckoning bioscoopkaartjes!

Article
vrijdag, 14 juli 2023 om 18:00
mission impossible dead reckoning part one st 13 jpg sd high copyright 2023 paramount pictures 1f1689344882
Het is eindelijk zover: de nieuwe Mission Impossible film draait in de bioscoop. Als je de blockbuster met eigen ogen wil zien, dan kan je nu kans maken op bioscoopkaartjes voor Missions Impossible Dead Reckoning in de Reageer en Win!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes voor Insidious: The Red Door weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van Insidious: The Red Door zijn geworden... Valentijn, KristelNL, T_bird_73 en maikelf!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Mission Impossible Dead Reckoning

Van horror gaan we over op één van de grootste filmreleases van het jaar. De enorm populaire filmreeks Mission Impossible gaat namelijk weer verder. Tom Cruise mag weer zijn stunts uitvoeren in Mission Impossible Dead Reckoning, die sinds donderdag in de Nederlandse bioscopen draait.
Ethan Hunt (Cruise) en zijn IMF-team staan deze keer voor hun gevaarlijkste missie tot nu toe. Ze moeten namelijk een angstaanjagend wapen opsporen, dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in de verkeerde handen valt. De IMF-agenten moeten over de hele wereld reizen en Ethan wordt daarnaast ook nog eens geconfronteerd met zijn eigen verleden en een pijnlijk besef: de missie gaat voor alles!
Als je het explosieve spektakel in de bioscoop wil zien, dan ben je aan het juiste adres bij XGN.nl. Deze keer geven we in de Reageer en Win namelijk 3x twee bioscoopkaartjes weg voor Mission Impossible Dead Reckoning!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
mission impossible dead reckoning part one ps 1 jpg sd high copyright 2023 paramount pictures 1f1689345116

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws