Populaire Nintendo Switch game alleen dit weekend met korting te scoren

News
zaterdag, 15 april 2023 om 10:00
2022 03 21 splatoon 3f1661279134
Nog op zoek naar een nieuwe game om aan je collectie toe te voegen, maar dan wel met korting? Dan heb je geluk: Nintendo besloot om een van haar populairste games in de sale te gooien.
Vorig jaar was het eindelijk zover: fans konden eindelijk met Splatoon 3 aan de slag. Het lange wachten was het zeker waard. De game werd door critici goed ontvangen (ook XGN gaf de game een 9) en in Japan werd Splatoon 3 beter verkocht dan Pokémon en Animal Crossing. Als jij de game nog niet in je bezitting hebt, heb je nu geluk: de game is in de aanbieding.
Normaal kost Splatoon 3 60 euro, maar in de Nintendo eShop is de game nu afgeprijsd naar 40 euro. Let wel op: deze korting geldt tot en met komende zondag. Wil je dus gebruik maken van deze korting, moet je snel zijn.

Splatoon 3 viert release The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Mocht je de game nu aanschaffen ben je op tijd voor de volgende Splatfest, die dit keer een bijzonder thema heeft: The Legend of Zelda. Dit is natuurlijk om de release van Tears of the Kingdom te vieren. De Zelda Splatfest begint op 5 mei om twee uur ’s nachts Nederlandse tijd en eindigt op 7 mei, ook om twee uur ’s nachts. Tijdens de Splatfest moet je kiezen tussen Team Power, Team Wisdom of Team Courage.

Populair Nieuws