Nieuwe Horizon Forbidden West Burning Shores trailer gedropt

News
zaterdag, 15 april 2023 om 10:30
horizon forbidden west burning shores 1024x576f1680190721
De Horizon Forbidden West DLC Burning Shores releasedate komt steeds dichterbij, wat betekent dat een nieuwe trailer niet kon uitblijven. Sony heeft daarom ook een launch trailer onthuld.
Vanaf 19 april kunnen we de wereld van Horizon Forbidden West verder ontdekken in de DLC Burning Shores. In de DLC ontdekt Aloy namelijk Los Angeles, samen met een nieuwe robotpartner, de Waterwing, waarmee ze zowel kan vliegen als de onderwaterwereld kan ontdekken. Deze nieuwe partner is uiteraard ook in de nieuwe trailer weer van de partij.
‘’De vijand trekt naar het zuiden, naar de Burning Shores,’’ horen we Aloy in het begin van de trailer zeggen. Net als in de vorige trailer vliegt ze op de rug van de Waterwing. Al snel wordt ze aangevallen, waardoor ze van de Waterwing afvalt en landt op de Burning Shores. Daar ontmoet ze een nieuw karakter met wie ze door Los Angeles trekt.

Waar gaat Horizon Forbidden West Burning Shores over?

De beschrijving van de DLC in de PlayStation Store is als volgt:
Ten zuiden van de Tenakth Clan Lands hebben millennia van vulkaanuitbarstingen en gewelddadige seismische activiteit de ruïnes van Los Angeles uitgehouwen tot een verraderlijke archipel. Ervaar het volgende hoofdstuk van Horizon Forbidden West, terwijl Aloy een sinistere nieuwe bedreiging voor de planeet achtervolgt, verborgen tussen deze gevaarlijke, ongetemde wildernis.
Om de DLC te kunnen spelen moet je overigens wel eerst het verhaal van de game uitgespeeld hebben, aangezien Burning Shores zich direct na het einde afspeelt. De uitbreiding kost 19,99 euro en is alleen te spelen op de PS5.