Rainbow Six Siege caster overleden op 24-jarige leeftijd

News
donderdag, 14 oktober 2021 om 10:30
ubisoft refreshes players on rainbow six siege matchmaking ranking system 2f1634197550
Rainbow Six Siege Esport caster KiXSTar overleed op 11 oktober 2021. Donderdag is door zijn familie bevestigd dat de energieke caster daadwerkelijk overleden is.
Mocht je ooit de Rainbow Six Siege Esport wedstrijden gezien hebben, dan heb je de stem van Michael 'KiXSTar' Stockley vast wel eens gehoord. De jongeman was een energieke caster en praatte soms zo vlot dat het leek alsof hij aan het rappen was.
Hij was volgens nabestaanden en collega's niet alleen een goede caster, maar was hij ook een enorm positief persoon. Hij weerhield anderen van opgeven, en moedigde zijn vrienden aan om meer succes uit het leven te halen.

Overleden door een ongeluk

Michael overleed tijdens het beoefenen van zijn één-na favoriete hobby: autorijden. Tijdens een ongeluk kwam hij om het leven. Dat hebben zijn ouders bevestigd in een verklaring.
In de verklaring laten de ouders van Stockley ook weten dat hij de laatste tijd veel thuis was door de corona-pandemie. Het was niet mogelijk om de wereld over te reizen, dus deed de caster het commentaar vanuit zijn slaapkamer. Voor zijn overlijden hebben zijn ouders hem daardoor de laatste maanden veel beter leren kennen.
Op het Twitter-kanaal van het Rainbow Six Siege Esports team wordt de familie, vrienden en andere nabestaanden van de Rainbow Six Siege caster gecondoleerd.