Populaire Netflix film krijgt zijn eigen game

News
maandag, 27 september 2021 om 11:30
kate colleteral damagef1632734070
Mocht het zich voordoen dat je backlog helemaal leeg is, dan komt goed nieuws jouw kant op. Er komt een nieuwe game uit die gebaseerd is op de Netflix Original film Kate, en het heeft wel wat weg van de bekende game Deathloop.
In de Netflix original Kate zien we hoe de jongedame Kate een tegengif probeert te zoeken voor een vergif dat ze heeft gekregen. Het zit Kate gelukkig wel mee dat ze een assassin is en dus de nodige vaardigheden, maar ondertussen heeft ze ook nog maar 24 uur om te leven. Terwijl ze probeert een tegengif te vinden, zal ze ondertussen wraak willen nemen op degene die achter de moordpoging zitten. Nu komt dit verhaal naar een game toe, namelijke Kate: Collateral Damage. Lang hoeven we ook niet te wachten, want de game komt uit op 22 oktober 2021.
Kate moet, net als in de film, binnen die 24 uur een tegengif vinden. Doet ze dit niet, dan gaat ze dood. In het spel kan je natuurlijk respawnen, en dit effect heeft wel iets weg van de recent uitgekomen game Deathloop. Als je in Deathloop niet binnen een dag de time loop doorbreekt, begin je ook opnieuw. In Kate: Collateral Damage zit een balk die de tijd aangeeft, maar die kan jij weer bijvullen door ernstige schade aan te richten bij tegenstanders.

Is Netflix nieuw in de game wereld?

Het is niet de eerste keer dat Netflix een stap verder in de game wereld zet. Onlangs kwam ook de game Eden Unearthed uit, die gebaseerd is op de Netflix serie Eden. Een aankondiging kreeg deze game alleen niet, maar hij is wel te vinden in App Lab. De game is geanimeerd zoals een Japanse animatiefilm en Netflix is zowel ontwikkelaar als uitgever.