Bol 7-daagse start met veel korting op PS5, Switch, Xbox games en meer!

News
maandag, 27 september 2021 om 12:00
ratchet and clank rift apartf1622473934
Volgens bol.com is Kerst vroeg begonnen. De Nederlandse webshop is namelijk van start gegaan met de Bol 7-daagse, waarbij er een groot gedeelte van het aanbod wordt verkocht met veel korting, waaronder een hele berg PS5, Switch en Xbox games.
Er zijn een aantal periodes waarvan we weten dat webshops groots uitpakken. Zo staat bij velen natuurlijk Black Friday met een grote rode stift gemarkeerd op de kalender en even later kunnen we ook altijd tijdens de feestdagen profiteren van veel korting.

Lekker veel korting tijdens Bol 7-daagse

Die periodes zijn alleen niet de enige momenten dat bol.com een grote uitverkoop houdt. Zo is de Nederlandse webshop nu begonnen met de Bol 7-daagse. Deze hele week zal het bedrijf veel producten met lekkere korting de deur uitdoen, zolang de voorraad strekt natuurlijk. Daarbij kan je onder andere genieten van aanbiedingen op een hele hoop games. Wij hebben alvast de beste deals voor je op een rij gezet.
Naast deze deals heeft bol.com nog veel meer aanbiedingen tijdens de Bol 7-daagse, waaronder korting op laptops, monitoren en smartphones. Check hier nu alle deals!

Populair Nieuws

Laatste Reacties