Pokémon-versie van Switch OLED ineens weer te kopen

News
woensdag, 27 maart 2024 om 10:30
De afgelopen jaren zijn er bij veel grote Switch-games ook speciale uitgaves van de Switch OLED uitgebracht. Die zijn alleen niet altijd heel lang beschikbaar. Die voor Pokémon Scarlet en Violet is nu weer te koop.
Pokémon Scarlet en Violet bleken na lancering een beetje controversieel, dankzij flinke technische problemen. Maar voor grote fans zal een Switch in het thema van de games evengoed verleidelijk zijn geweest. Mocht je hem destijds hebben laten schieten en daar spijt van hebben, dan heb je nu een nieuwe kans.

Pokémon Scarlet en Violet Switch nu te halen bij bol

De speciale Switch OLED is namelijk weer beschikbaar bij bol. Hij kost 359 euro, wat iets duurder is dan een normale Switch, maar best meevalt voor een ongeopend exemplaar van een limited edition console die bijna overal is uitverkocht. De game is trouwens niet inbegrepen.
Het design van de console zet de legendarische Pokémon van Scarlet en Violet centraal. Miraidon en Koraidon sieren de voorkant van het dock en de Joy-Cons hebben hun kleuren gekregen. De achterkant van de console is rijkelijk versierd met symbolen uit de game en afbeeldingen van de starter-Pokémon.
Pokémon Scarlet en Violet zijn inmiddels bijna anderhalf jaar oud, maar er is nog betrekkelijk kort geleden nieuwe content verschenen. De DLC voor de game is namelijk pas eind vorig jaar uitgekomen en een laatste slotstuk verscheen dit jaar nog. Als je al een tijdje niet gespeeld hebt, is er dus misschien wel iets nieuws te beleven.