Deze Pokémon-game komt snel naar Switch

News
vrijdag, 17 juni 2022 om 13:30
Er is geen gebrek aan Pokémon games op de Switch, maar toch hebben fans er nog één om naar uit te kijken. Nintendo Switch Online wordt namelijk verder uitgebreid en dit keer is het de beurt aan een geliefde Pokémon klassieker. Binnenkort speel je de originele Pokémon Snap op de Switch.
Pokémon verkondigt altijd van alles over mensen en Pokémon die in harmonie moeten samenleven, maar in werkelijkheid draaien de meeste games nog altijd om dierengevechten. In Pokémon Snap is dat anders, want in die game kun je gewoon vredig plaatjes schieten van de monstertjes. Veel fans konden dat enorm waarderen, maar er zijn door de jaren heen maar weinig Pokémon Snap-games verschenen.
Vanaf 24 juni kun je op de Switch gaan genieten van de originele Pokémon Snap. Dan verschijnt de game namelijk op Nintendo Switch Online. Aangezien het een Nintendo 64-game is moet je wel het duurdere abonnement hebben om de game te spelen.

Ook New Pokémon Snap beschikbaar

In 2021 verscheen eindelijk New Pokémon Snap. Een aardig deel van het Pokémon-fandom wilde die game al ruim twintig jaar en velen hadden de hoop al opgegeven. Maar het wachten werd in dit geval beloond, met een game die ook nog eens helemaal niet verkeerd is.
Binnenkort kun je dus de hele Pokémon Snap-reeks op de Switch spelen. Zo kun je bijvoorbeeld met Switch Online testen of New Pokémon Snap iets voor jou is. Omgekeerd is er ook als je niet zoveel voelt voor een Online-abonnement een Pokémon Snap-game beschikbaar.

Populair Nieuws