GTA Online geeft gratis een speciale auto weg deze week

News
vrijdag, 17 juni 2022 om 14:00
gta online los santos tuners updatef1626788821
Kan je wel een nieuwe ride gebruiken voor je activiteiten in GTA Online, dan is het een goed moment om in te loggen deze week. Rockstar trakteert namelijk alle spelers op een gratis auto.
De straten van Los Santos zijn behoorlijk gevaarlijk, met name als er een speler in de server zit die graag de trekker overhaalt. Het is dan ook geen overbodige luxe om veilig vervoer te hebben in GTA Online en Rockstar zorgt daar nu gratis voor. Je kan namelijk zonder kosten de Armored Karin Kuruma claimen bij Southern San Andreas Super Autos tot en met 22 juni.
Je kan daarnaast ook veel verdienen met het verkopen van auto's deze week. Executives die een Vehicle Warehouse kunnen namelijk 50 procent extra dollar en RP verdienen met Import/Export Sell Missions. Daarnaast leveren alle Special Cargo Sell Missions het dubbele van het aantal beloningen op!
Ben je meer van het stelen van auto's, dan kan je je ook uitleven in GTA Online. Simeon Yetarian betaalt namelijk het dubbele voor exotische auto's in Premium Deluxe Repo Work en Simeon Contact Missions.

Nog meer auto's om aan je collectie toe te voegen

Wil je naast een gepantserde auto ook een racemonster aan je garage toevoegen, dan mag je gaan scheuren in de LS Car Meet Races. Lukt het je om vier dagen op een rij in de top vijf te eindigen, dan krijg je de Grotti Turismo Classic gratis en voor niets.
Ben je meer van het geluk dan het tonen van je race skills, dan kan je beter een bezoekje brengen aan het Diamond Casino & Resort. De hoofdprijs van deze week is namelijk de Grotti Turismo R.