Update - Volg de Pokémon Presents uitzending hier!

News
dinsdag, 08 augustus 2023 om 15:00
pokemonscarletf1676998366
Pokémon-fans moeten het nieuws de komende tijd misschien wat scherper in de gaten houden. Het lijkt namelijk mogelijk dat er een nieuwe Pokémon Presents aan zit te komen. Deze wordt mogelijk volgende week al uitgezonden.

Update 2 - Kijk de Pokémon Presents hier!

Vandaag is het zover: de nieuwe Pokémon Presents wordt uitgezonden. Als je het nieuws als eerste wil zien, kun je de presentatie hieronder bekijken. Zo hoef je niets te missen over Pokémon Scarlet en Violet, Detective Pikachu Returns of welke andere game er ook voorbij moge komen.

Update - Pokémon Presents inderdaad in aantocht

Het is bevestigd dat er inderdaad een nieuwe Pokémon Presents aankomt. Via Twitter/X laat The Pokémon Company weten dat er op 8 augustus om 15.00 Nederlandse tijd een presentatie wordt uitgezonden van zo'n 35 minuten. Wat er getoond wordt is niet bekend, maar zoals hieronder al genoemd lijkt de DLC voor Pokémon Scarlet en Violet een logische verschijning.
Oorspronkelijk bericht:
Pokémon behoort tot de grootste media-franchises ter wereld, dus het niet zo vreemd dat er eigenlijk nooit een jaar voorbij gaat zonder één of meerdere nieuwe games. Voor dit najaar staat bijvoorbeeld DLC voor Pokémon Scarlet en Violet op de planning. Daar weten we alleen nog niet bijzonder veel over.
Maar het zou kunnen dat daar binnenkort verandering in komt. Een datamine van de mobile game Pokémon Masters EX suggereert namelijk dat er begin augustus een nieuwe Pokémon Presents wordt uitgezonden. Er is code die verwijst naar een Pokémon Presents-campagne die begint op 8 augustus (via CentroLeaks).
Hoewel Pokémon Masters EX alweer een jaar of vier uit is, wordt de game vaak nog even uitgelicht in Pokémon Presents-uitzendingen. Dat gaat doorgaans ook gepaard met een in-game evenement. Een verwijzing naar een nieuw evenement is dan ook zeker een sterke aanwijzing dat er iets te gebeuren staat.

Scarlet en Violet DLC in Pokémon Presents?

Wat er op de planning zou staan voor deze eventuele Pokémon Presents is redelijk in te schatten. De eerder genoemde DLC voor Pokémon Scarlet en Violet lijkt bijvoorbeeld een goede kandidaat om voorbij te komen, misschien zelfs met releasedatum. Verder verscheen onlangs ook Pokémon Sleep, wat The Pokémon Company misschien ook nog even wil uitlichten.
Dit bericht is bijgewerkt op 8 augustus 2023.