Pokémon nu ook beschikbaar in Elden Ring

News
zondag, 01 januari 2023 om 14:00
pokemon scarlet keyartf1668713769
Met Pokémon Scarlet & Violet is het voor het eerst mogelijk om een open-world te verkennen in een Pokémon-game. Een fan was blijkbaar alleen niet tevreden met de versie van Game Freak en heeft daarom nu een mod gemaakt om de Pokémon naar Elden Ring te halen. Check hier snel de eerste beelden.
Pokémon Scarlet en Violet kwam vorige maand uit, maar al snel werd duidelijk dat de game de nodige problemen had. Het eerste uitstapje naar een open-world bleek voor Game Freak een lastige taak als het op de technische kant van de game aankwam. Wel waren spelers blij met de stap, al zou deze volgens velen nog een stuk groter mogen zijn.
Zo heeft Twitter-gebruiker Arestame een mod voor Elden Ring ontwikkeld die Pokémon Scarlet & Violet naar The Lands Between haalt. Zo is het personage als wie je in de nieuwe Pokémon-game speelt naar de spelwereld van FromSoftware gehaald, net als een aantal Pokémon en een Pokécenter. Deze staat bovenop één van de reusachtige monsters uit de Elden Ring-wereld.
Bekijk de eerste beelden snel hieronder.

Pokémon Scarlet & Violet hebben geen hulp nodig

Toch blijkt uit de verkoopcijfers van Pokémon Scarlet & Violet dat de games geen hulp nodig hebben. In drie dagen tijd vloog de game meer dan tien miljoen keer over de toonbank. Onduidelijk is nog hoeveel exemplaren de game over zijn gehele release in 2022 heeft verkocht.

Populair Nieuws