Pokémon gaat donderdag de ruimte in

  Pokémon bracht recent via haar Twitter wel heel opmerkelijk nieuws naar buiten. Althans eigenlijk weten we nog niet helemaal precies wat het inhoudt en is het meer een spoiler, maar dat het uitzonderlijk gaat worden weten we wel. Ben jij een Pokémon-fan? Omcirkel donderdag 31 december dan alvast in je agenda, want dat belooft een bijzondere dag te gaan worden voor de Pokémon liefhebbers.

  Pokémon vangen in de ruimte?

  Komende donderdag heeft het internationale ruimtestation ISS namelijk een speciale livestream. Normaal gesproken al erg interessant voor wetenschappers en mensen die zijn geïnteresseerd in de ruimte. Maar klaarblijkelijk ditmaal ook voor mensen die fan zijn van Pokémon.

  Wat krijgen we donderdag te zien?

  Maar wat gaat er donderdag dan gebeurden in de ruimte? Het enige wat er bekend is, is dat er donderdag Pokémon zullen verschijnen, maar welke Pokémon en op welke manier is niet bekendgemaakt.

  Wordt er bijvoorbeeld een nieuwe game aangekondigd? Gaan de astronauten Pokémon Go spelen in de ruimte? Of kunnen de Pokémon Go trainers via deze livestream een aantal speciale Pokémon vangen? Eén van die laatste klinkt wel het meest plausibel, want begin deze maand verscheen er wel al een grote Pokémon Go update: Go Beyond.

  Hoe kom ik erachter?

  Ben je nou erg benieuwd wat het is? Check op oudejaarsavond dan de speciale livestream waarin dus meerdere Pokémon ’s voorbij zullen komen. Overigens zie je naar verluidt ook op een bijzondere manier de eerste zonsopgang van 2021. Je kunt de livestream bijwonen via de link in het Twitter bericht. Wil je nou wel graag weten wat er gebeurd is, maar heb je niet zo’n zin om je oudejaarsavond eraan te besteden? Houdt dan XGN.nl in de gaten, want wij laten natuurlijk ook gewoon weten hoe dit bizarre verhaal is afgelopen.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.