Grootste Pokémon Go update ooit aangekondigd

  In 2016 leek het soms wel of iedereen Pokémon aan het vangen was met Pokémon Go. Veel, vooral jonge mensen waren dag in dag uit opzoek naar die ene Pokémon. Anno 2020 is de grote trend rondom Pokémon Go wel voorbij, maar toch is het spel nog steeds erg populair. En krijgen we misschien binnenkort een comeback van ge game? Want de grootste Pokémon Go update ooit is aangekondigd.

  Wat biedt de ‘Go Beyond’ update?

  Eind deze maand, op maandag 30 november verschijnt de grootste update ooit. De update zou zelfs zo spectaculair moeten zij, dat deze als eerste Pokémon GO update ooit een naam heeft gekregen: Go Beyond. De grootste verandering die Go Beyond met zich meebrengt zijn seizoenen.

  Net als in het echte leven gaat Pokémon Go ook met jaargetijden werken. Eens in de drie maanden is er een nieuw seizoen en verandert het spel. Speel je het spel bijvoorbeeld in de zomer? Dan kom je hele andere Pokémon tegen dan dat je het in de winter speelt.

  Ook gaat het maximale niveau in Pokémon Go omhoog naar 50. Momenteel zat het maximale niveau op 40.

  Maakt Pokémon Go een grootse comeback?

  Met de update zullen er in z’n totaal ruim 600 Pokémon te vinden zijn. Zo zullen ook de Pokémon uit de zogenaamde Kalos-regio hun entrée maken in Pokémon GO na de Go Beyond update.

  Vanwege het grote succes van Pokémon GO in 2016 kwamen er veel mensen buiten. Het spel had iets unieks vergeleken met andere games en je moest er ook echt voor op pad, Dit unieke ding is alleen in de tijd van een pandemie misschien niet zo ideaal. Gelukkig kwamen de ontwikkelaar eerder al met een Pokémon GO update die ervoor zorgt dat het iets eenvoudiger maakt om de game vanuit huis te spelen.

  De nieuwe Pokémon GO update ‘Go Beyond’ is vanaf 30 november beschikbaar. De verwachting is dat rond 2 december de nieuwe Pokémon hun entrée maken in de game.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.