'Disney komt met nog meer Marvel series voor Hulu'

News
dinsdag, 29 december 2020 om 12:00
disneyf1609235517
De afgelopen maanden heeft Disney ontzettend veel series aangekondigd voor meerdere streamingdiensten. Zo werden er bijvoorbeeld een heleboel Star Wars series aangekondigd, maar ook het Marvel universum begint aan een heel nieuw avontuur op Disney+. Ook voor Hulu, wat voor een groot deel van Disney is, zal nu een aantal nieuwe Marvel series krijgen volgens geruchten.

Plan terug tot leven

Ruim een jaar geleden had Disney grote plannen voor een aantal gloednieuwe horrorseries voor op de streamingdienst Hulu, maar die plannen vielen in het water toen Kevin Feige Marvel Television overnam. Deze plannen zijn nu terug tot leven gebracht, maar Feige heeft er zijn eigen draai aan gegeven. Dat claimt Geekosity Mag. De series zullen namelijk R-rated zijn, wat eigenlijk niet gebeurt bij Disney films en series. Dit kan nu alleen wel, omdat Hulu ook voor 33 procent van Comcast is.
De series zijn nog niet officieel bevestigd, maar er worden wel al concepten bedacht. Zo zijn namen als Tomb of Dracula, Adventure Into Fear, Deathlok, Doctor Voodoo en Ghost Rider voorbijgekomen. Bijna al deze namen kennen we al uit oude comicboeken. Tussen deze vijf series zien we ook al een aantal bekende namen.

Wie kennen we al?

Eerder zagen wij bijvoorbeeld al twee Ghost Rider films, die overigens geen daverend succes waren. Daarnaast is Doctor Voodoo een medetovenaar van Doctor Strange en gaan er geruchten dat hij zal samenwerken met de vriendin van Strange zelf, Clea. De rest van de series zijn ook bekende namen voor de grote Marvel fans, want die zagen we al eerder voorbijkomen in de comics.
Of dit precies de series zullen zijn die we gaan krijgen is nog onbekend, maar het zou wel erg gaaf kunnen worden. Wat verwachten jullie dat de plannen van Marvel zijn?