Pokémon brengt nieuwe animatieserie en verhaallijn

News
vrijdag, 16 december 2022 om 19:00
6773521a d451 a8c8 1500 6665efbc3448f1671206380
Pokémon Company">The Pokémon Company heeft vandaag een nieuwe Pokémon animatieserie aangekondigd, de serie komt met een compleet nieuwe verhaallijn en personages. De serie is nog niet eerder vertoond. De twee hoofdrolspelers genaamd Liko en Roy in de Japanse serie avonturen beleven veel actie in de Pokémon wereld.
In 2023 gaat de nieuwe serie in alle markten in première, de serie bevat starter Pokémon Sprigatito, Fuecoco en Quaxly van de Pokémon violet videogame net als de legendarische Pokémon Rayquezo in zijn shiny vorm. Wat je kan verwachten zijn spannende trainer-gevechten, ontmoetingen met Pokémon en het ontrafelen van mysteries.
Het komende verhaal speelt zich af na het huidige seizoen van de Pokémon-animatie. In deze serie winnen Ash Ketchum en zijn Pikachu Masters het Eight Tournament van de Pokémon World Coronation Series.

Pokémon Wereldkampioen

Na Ash zijn historische overwinning als Pokémon wereldkampioen, dit was het hoogtepunt van zijn avonturen in alle 25 seizoenen, gaat hij met pensioen. The Pokémon Company komt eerst nog met een verzameling speciale afleveringen om Ash zijn legendarische reis te herdenken.
De verzameling krijgt de naam “Pokémon Ultieme Reizen: De serie.” In deze speciale afleveringen zullen een paar fan-favoriete Pokémon personages terugkeren zoals Misty en Brock en wat legendarische Pokémon. De afleveringen focussen op de toekomst van Ash en zijn Pikachu.
na 22 jaar is ash ketchum uit de pokemon anime de kampioen 154623 1f1671206888
In de komende speciale afleveringen vieren we niet alleen Ash’s prestatie, de makers hebben de speciale afleveringen ook gemaakt als bedankje naar alle fans die Ash en zijn Pokémon partner Pikachu onderweg hebben vergezeld. De Pokémon fans kunnen zich ook verheugen op wat te wachten staat in de nieuwe animatieserie die alles vertegenwoordigt wat ze gewend zijn van de Pokémon series, zoals actie, avontuur, vriendschappen en Pokémon.
Wanneer de nieuwe serie precies uitgebracht wordt is nog onduidelijk maar het zal sowieso ergens in 2023 zijn.

Populair Nieuws