Plot Immortals Fenyx Rising onthuld via hilarische trailer

  Ubisoft komt dit najaar niet alleen met Assassin’s Creed Valhalla en Watch Dogs Legion, maar ook met Immortals Fenyx Rising. Dat de game gericht is op een ander publiek, wordt duidelijk door de hilarische Story Trailer, dat het plot van de game uit de doeken doet.

  Hoewel Immortals Fenyx Rising nog niet uit is, heeft de game nu al een opvallende geschiedenis. Het idee voor de game ontstond origineel toen het ontwikkelteam van Assassin’s Creed Odyssey een bug ontdekte, waarbij mensen zo groot werden als reuzen. Daardoor ontstond het idee om een game te maken die Griekse mythologie compleet omarmde. Vervolgens stond het project lang te boek als Gods & Monsters en kwam er maar weinig nieuws over naar buiten.

  In september werd alleen bekendgemaakt dat Gods & Monsters is omgedoopt naar Immortals Fenyx Rising en dat de release van de game al in 2020 is. Ubisoft heeft via een trailer nu ook het plot van Immortals uit de doeken gedaan.

  In de game nemen spelers de controle over Fenyx, een simpele sterveling die aanspoelt op een vreemd eiland. Daar komt ze erachter dat Typhon, Destroyer of Gods, is ontsnapt en dat ze Goden machteloos zijn. Het is de taak van Fenyx om de Goden hun essence terug te geven en samen Typhon te verslaan, voordat hij de wereld in complete chaos kan storten. Het klinkt allemaal serieus, maar met de hilarische trailer en kleurrijke graphics laat Ubisoft zien dat Immortals Fenyx Rising een stuk minder volwassen is dan games als Assassin’s Creed Valhalla.

  Check hieronder de Story Trailer van Immortals Fenyx Rising.

  Hoe zit de gameplay van Immortals in elkaar?

  Hoewel het idee voor Immortals Fenyx Rising is ontstaan tijdens de ontwikkeling van Assassin’s Creed Odyssey - en hetzelfde team achter de game zit - is de manier hoe je de game speelt wel drastisch anders. Wij hebben de game al een aantal uur kunnen spelen en de gameplay vertoont een aantal overeenkomsten met het geprezen The Legend of Zelda: Breath of the Wild. En die gameplay smaakt bovendien naar meer!

  Zoals gezegd hoef je gelukkig ook niet lang meer te wachten op de release van Immortals Fenyx Rising. De game komt al uit op 3 december voor een heel scala aan platforms, namelijk de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en Google Stadia, maar ook de next-gen consoles PlayStation 5 en Xbox Series X/S!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.