Top 5 series waar we een game van willen zien!

  Van een serie een game maken is zeker niet altijd makkelijk, maar er zit wel vaak enorm veel potentie in. Series slepen je vaak mee in een bepaalde wereld, waar je naar mate de serie vordert vaak een soort van gehecht aan raakt. Hoe geweldig zou het nou zijn om nog meer van die werelden mee te mogen maken? Vandaag gaan wij met jullie de vijf series af waar wij graag een game van zouden zien!

  The 100

  Dit is misschien niet de eerste serie waar je aan denkt voor een game, maar het zou nog wel eens ontzettend vet kunnen worden. The 100 heeft met meerdere planeten, ruimtevaart en een enorm vet concept alles in zich om een hele gave game van te maken. Ook is de serie net afgelopen en zouden wij graag nog wat meer van de wereld zien. Zo zou er bijvoorbeeld een game gemaakt kunnen worden die zich 100 jaar na de gebeurtenissen in de serie afspeelt. In ieder geval is er genoeg te doen met de materialen die The 100 bezit en zouden wij erg graag zien hoe dit kan uitpakken.

  Avatar: The Last Airbender

  Deze serie is enorm populair bij zowel jong als oud en dat zal niet snel veranderen. Ook in Avatar: The Last Airbender zit een hoop potentie voor een eventuele game. Je zou bijvoorbeeld kunnen spelen als een Avatar uit de toekomst of het verleden, waarbij je erachter moet komen hoe jij een goede Avatar wordt. Ook dit is slechts een voorbeeld, maar een game van Avatar zou ons heel ziek lijken als het goed gemaakt kan worden!

  Netflix

  Altered Carbon

  Deze futuristische serie heeft een bizar vet concept met eindeloze mogelijkheden. In de wereld gebeurt een heleboel en het zou ons ontzettend vet lijken om een Open World game te zien van Altered Carbon. De sfeer heeft enigszins wat weg van Cyberpunk 2077, maar wij denken dat hier wel een weg omheen te vinden valt. Ook is de serie erg populair en zal het dus gelijk veel aandacht op zich nemen. Hoe een game over Altered Carbon eruit zou kunnen zien weten we nog niet, maar in het verhaal zit zo veel potentie dat het bijna een gemiste kans zou zijn.

  Arrow

  Ook de serie over Oliver Queen is recentelijk ten einde gekomen. Hoewel de serie volgens velen al wat eerder had kunnen stoppen, kan een game over de serie, of in ieder geval over personages rondom de serie de hype weer een beetje terug tot leven brengen. Recentelijk werd de Batman game ‘Gotham Knights’ aangekondigd, dus waarschijnlijk zou een Arrow game op dit moment wat te veel van het goede zijn, maar als Gotham Knights een succes is, zou een spel over deze populaire DC Comics superheld nog wel eens een daverend succes kunnen worden.

  Netflix

  Peaky Blinders

  Hoewel recentelijk 'Peaky Blinders: Mastermind' werd uitgebracht, hadden wij wat anders in onze gedachten. Het verhaal van de Peaky Blinders kennen we natuurlijk allemaal al, dus een spel puur over de familie Shelby zou wellicht wat te veel van het goede zijn, maar een spel dat zich in dezelfde tijd af zou spelen in Engeland zou nog best wel eens een succes kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een soort old school GTA V. Hoe ziek zou dat wel niet zijn?

  Zijn er nog series waar jullie graag een game van zouden zien? Laat het ons weten!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.