PlayStation zet complete PS4 en PS5 library online

  Naar aanloop van de PlayStation 5 release volgende maand is PlayStation druk bezig om verschillende diensten te updaten of nieuwe mogelijkheden toe te voegen. Zo kan je nu je complete library aan PS4 en PS5 games online bekijken.

  Sony

  In de loop der jaren zijn er veel games uitgekomen voor de PlayStation 4. Zoveel zelfs, dat je waarschijnlijk alweer vergeten bent wat de eerste titels zijn die je voor het platform hebt aangeschaft. Met een nieuwe update van de PlayStation website kan je nu alleen een trip down memory lane maken.

  Op de website is het nu namelijk mogelijk om je complete library van PS4 en PS5 games in te zien. Dat betekent - op chronologische volgorde - welke games je allemaal hebt gekocht, welke titels je hebt gespeeld, wat je allemaal hebt gedownload, de games die je hebt vrijgespeeld met PlayStation Plus en ook de titels die je via PlayStation Now hebt uitgeprobeerd. Op die manier kan je ook kijken of je ooit een keer een game hebt gekocht via de PlayStation Store, maar vervolgens compleet bent vergeten.

  Hoe zit het met de PlayStation 3 en Vita?

  De nieuwe mogelijkheid om je library in te zien geldt helaas niet voor de PlayStation 3 of andere platforms van Sony, zoals de PlayStation Vita. Het lijkt er namelijk op dat de ondersteuning voor die consoles namelijk wordt afgebouwd door Sony. Volgens de Franse website Planete Vita zal de PlayStation Store namelijk binnenkort worden aangepast, waarbij er steeds minder mogelijk is voor PS3 en Vita games.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.