Nieuwe Spider-Man Miles Morales gameplay onthuld

News
woensdag, 14 oktober 2020 om 10:00
marvels spider man miles morales game informer 2020 10 13 20 009f1608120664
Met de release van Spider-Man Miles Morales nog minder dan een maand van ons verwijderd, maakt Insomniac Games steeds meer bekend over de nieuwe titel die vanaf dag 1 speelbaar is op de PlayStation 5. Nu zijn er nieuwe beelden getoond van de game via Game Informer. Deze tonen zowel nieuwe Spider-Man Miles Morales gameplay als extra kostuums!
Spider-Man Miles Morales staat deze maand op de cover van Game Informer, wat betekent dat er een scala aan nieuwe beelden en gameplay is opgedoken. In het vervolg op de geliefde Marvel's Spider-Man uit 2018 speelt Peters protoge Miles Morales de hoofdrol. Dit betekent dat er een scala aan nieuwe vijanden, krachten en kostuums op je te wachten staan.
Door de coverstory zijn er dan ook een aantal nieuwe details aan het licht gekomen. Zo is duidelijk geworden dat Rhino de eerste baas zal zijn tegen wie spelers het op moeten gaan nemen. Tevens zijn er een aantal nieuwe kostuums opgedoken, net als een scala aan nieuwe screenshots. Deze kun je hieronder bekijken.
msm milesmorales ps5 whoops legalf1603279024

Spider-Man Miles Morales gameplay te voelen in PS5 controller

Uit de coverstory blijkt tevens dat Spider-Man Miles Morales gameplay wat veranderingen ziet doordat Miles nu de hoofdpersoon is. Doordat Miles een groentje is, zal hij iets minder soepel door de stad slingeren als Peter Parker. Opvallend is dat op de PlayStation 5 wel preciezer voelt hoe het is om door de straten te slingeren. Dit wegens de haptische feedback in de DuelSense controller.
Al duidelijk was dat de game een vervolg is op de 2018-titel. Zo ziet Insomniac Games, de ontwikkelaar van Spider-Man Miles Morales, de game ook. De game zal alleen iets korter zijn dan het origineel en speelt zich een jaar later af. Wederom zal de kaart opgedeeld zijn in verschillende districten, waarbij Manhatten de focus opnieuw heeft. Voor de soundtrack zijn dit keer nummers van Kid Cudi en Jaden Smith toegevoegd.
Spider-Man Miles Morales komt op 19 november uit op de PlayStation 4 en PS5. Tevens komt er een Ultimate Edition voor de PS5 die ook een remaster van de PS4-titel bevat.