Lijst met niet compatible PS4 games voor PS5 weer korter

  Sony maakte even geleden bekend dat bijna alle PS4 games op de PS5 zullen draaien. Slechts een handjevol titels zou niet compatible zijn, maar daar is het laatste woord nog niet over gezegd. Nu is er namelijk al een tweede game van deze lijst af gestreept.

  TT Isle of Man: Ride on the Edge 2 zal namelijk een update krijgen, waardoor de game op de PlayStation 5 te spelen wordt. Dit meldde Hama Doucouré, PR en communicatie specialist bij Nacon, tegenover de website Pushsquare. De game stond eerder op de lijst met titels die niet op de PS5 speelbaar zullen zijn, maar kan daar nu dus af.

  Eerder al werd bekendgemaakt dat DWVR ook geschikt zal zijn voor de PS5, waardoor er nu van de tien games op de lijst nog maar acht over zijn. De volledige lijst met PS4-games die niet op PS5 speelbaar zijn is nu als volgt:

  PS4 naar PS5 savetranfers voor alle geschikte games

  Naast de krimpende lijst met PS4 games die niet naar PS5 komen, kracht Sony eerder al goed nieuws. Voor alle geschikte PS4-games kun je straks je savegames overzetten naar de nieuwe console. Dit kan bij het overzetten van je PlayStation profiel en zal middels een eenvoudige gegevensoverdracht gebeuren. Daarnaast wordt ook cloudopslag voor PS Plus-leden ondersteund. Het eenvoudig overzetten van je savegame zal ook bij TT Isle of Man mogelijk zijn.

  TT Isle of Man - Ride on the Edge 2

  Verkijgbaar vanaf 19 march 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.