PlayStation Store heeft mooie deals alleen voor het weekend

News
vrijdag, 24 juni 2022 om 16:30
pexels kerde severin 5961216f1633603917
Het weekend is (bijna) begonnen en dat is voor velen altijd al reden voor een feestje. Dankzij Sony kunnen we helemaal iets vieren, want in de PlayStation Store kan je alleen dit weekend profiteren van mooie deals.
De PlayStation Store houdt regelmatig uitverkopen, waarbij je kan profiteren van veel korting. Ook nu is het weer raak. Sony heeft namelijk besloten om een sale te organiseren, maar deze keer wel met een korte duur.
De huidige sale in de PlayStation Store is namelijk alleen geldig voor dit weekend. Wil je dus genieten van de mooie deals, dan moet je daar voor het einde van zondag van hebben geprofiteerd. Je kan vele toppers nu goedkoop aan je collectie toevoegen en wij hebben alvast de beste deals voor je op een rij gezet. Dan hoef je tijdens het weekend niet door een grote lijst te gaan spitten.

De beste PlayStation Store deals

De PlayStation Store is daarnaast ook zeker niet de enige plek waar je nu kan profiteren van kortingen. Zo is Nintendo ondertussen aan het stunten in de Nintendo Switch eShop en is MediaMarkt vroeg begonnen met Black Friday. Ook Mario Strikers Battle League Football kan je nu lekker voordelig scoren!

Populair Nieuws