Het is tijd om te scheuren in GTA Online deze week

News
vrijdag, 24 juni 2022 om 17:00
gta online summer update getaway carf1625064374
Ben je een liefhebber van racemonsters, dan kan je je helemaal uitleven deze week in GTA Online. De komende dagen staan namelijk allerlei modi en missies rondom auto's in het zonnetje.
Trek maar alvast je rijhandschoenen aan, want je kan deze week veel geld verdienen in GTA Online met je vaardigheden achter het stuur. Zo kan je twee keer zoveel dollars en XP verdienen voor het stelen van gewilde voertuigen in Exotic Exports en ook met alle Robbery Contract Finales in je Auto Shop.
Ben je meer van het geld verdienen op een legitieme manier met je auto, dan kan je profiteren van dezelfde bonus op Stunt Races of je kan drie keer zoveel dollars verdienen met Auto Shop Client Jobs. Ook kan je je reputatie in de LS Car Meet scene even lekker verhogen. Voor alle activiteiten binnen de club krijg je de komende dagen maar drie keer zoveel reputatie.

Nieuwe auto scoren in GTA Online

Natuurlijk heb je ook een goed voertuig nodig om indruk te maken op de straten van Los Santos. Lukt het je om drie keer in de top 3 te komen van Pursuit Races vijf dagen op rij, dan mag je kosteloos de razendsnelle Vapid FMJ aan je garage toevoegen.
Ben je iets minder getalenteerd aan het stuur, maar staat het geluk wel aan je zijde, dan kan je ook een nieuwe auto scoren. In The Diamond Casino & Resort staat deze week namelijk de Dinka RT 3000 klaar op het podium om opgehaald te worden door een gelukkige winnaar!