Nintendo stunt met enorme kortingen op Switch games in de eShop

News
vrijdag, 24 juni 2022 om 13:00
pexels michael adeleye 6993182f1615204764
Het lijkt bijna alsof de feestdagen zijn gearriveerd, want veel winkels gaan nu los met grote sales. Ook Nintendo doet eraan mee met een Summer Sale in de eShop, waarbij je kan profiteren van enorme kortingen op Switch games!
Nintendo is geen onbekende als het aankomt op uitverkopen. De Japanse uitgever komt namelijk geregeld met mooie sales in de Nintendo Switch eShop, waardoor je je collectie aan games lekker goedkoop kan aanvullen.

Grote sale in de Nintendo Switch eShop

Ook nu is Nintendo weer bezig. In de eShop is namelijk nu een Summer Sale begonnen. Tijdens de uitverkoop kan je profiteren van veel korting op een enorme lijst aan games, inclusief een aantal grote toppers. Ben je dus nog op zoek naar een nieuwe game voor je Nintendo Switch, dan is nu hét moment om je slag te slaan. Wij hebben hieronder alvast de beste deals voor je op een rij gezet.
Check hier alle aanbiedingen in de Nintendo Switch eShop. Daarnaast kan je niet alleen bij Nintendo profiteren van mooie kortingen. Zo is MediaMarkt wel heel erg vroeg begonnen met Black Friday en is ook Nedgame bezig met een Summer Sale.

Populair Nieuws