Geliefde co-op shooter nu voor een spotprijs te scoren!

News
woensdag, 01 februari 2023 om 9:00
tiny tinas wonderlands headerf1656076881
Als je op zoek bent naar een chaotische co-op game om samen met je vrienden te spelen, dan moet je nu je slag slaan. Bij bol.com kan je de shooter Tiny Tina’s Wonderlands nu namelijk voor een spotprijs scoren!
De Borderlands games zijn zeer geliefd, met name door de knotsgekke personages die het universum rijk is. Eén van de favorieten is daarbij Tiny Tina, die explosief werd geïntroduceerd in Borderlands 2. Voor die game kreeg ze zelfs haar eigen DLC, genaamd Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep, dat veel inspiratie haalde uit Dungeons & Dragons.
Die uitbreiding was zo geliefd, dat Gearbox Software vorig jaar is gekomen met Tiny Tina’s Wonderlands - een spin-off op Borderlands die co-op actie en chaos combineert met een D&D-parodie. In onze review werd de game dan ook geprezen en beloond met een mooie 8.

“Het moge duidelijk zijn dat Tiny Tina’s Wonderlands in veel opzichten lijkt op Borderlands 3, maar dat hoeft zeker niet slecht te zijn. Dankzij een lading humor die beter weet te vallen dan in de 2019-titel en met een toffere setting is Tiny Tina’s Wonderlands een zeer geslaagd avontuur.

De toevoeging van magie en het Multi-Class-systeem is erg fijn om je zelfgemaakte personage meer naar je eigen speelstijl te zetten. Tel daar de uitstekende gunplay bij op en een magische setting en je hebt een geweldige game om alleen of samen met je vrienden doorheen te knallen.”

Tiny Tina’s Wonderlands goedkoop te scoren

Wil je aan de slag gaan met Tiny Tina’s Wonderlands, of dat nu alleen is of samen met je vrienden, dan is het nu een goed moment om de game in huis te halen. Je kan de titel nu namelijk spotgoedkoop scoren bij bol.com. Dus wees er snel bij, voordat de deal voorbij is!

Populair Nieuws