PlayStation Plus wordt dit weekend gratis voor iedereen

News
donderdag, 10 februari 2022 om 16:30
Mocht je je PlayStation alleen maar gebruiken om de singleplayer avonturen te beleven, dan is het dit weekend tijd voor iets anders! Sony heeft dit weekend namelijk een gratis PlayStation Plus-event georganiseerd voor iedereen.
Sony heeft besloten dat het weer tijd is voor een nieuwe deal. Dit weekend zal PlayStation Plus helemaal gratis. Dit betekent dat spelers niet meer het abonnement nodig zullen hebben om online met vrienden te kunnen spelen. Of met hun geliefde, want het evenement is speciaal is het leven geroepen voor Valentijnsdag.
Het online multiplayer weekend zal niet alleen gelden voor de PlayStation 4. Het weekend geeft spelers op de PS4 en PS5 de mogelijkheid om online games gratis te spelen. Het evenement zal starten op 12 februari om 00:01 tot en met 14 februari om 23:59. Dat heeft PlayStation Europe bekendgemaakt via Twitter. Gamers die gebruik willen maken van het gratis weekend zullen alleen een PlayStation Network account nodig hebben.

Gratis games met PlayStation Plus

Hoewel PlayStation Plus dit weekend gratis is, kan je helaas niet profiteren van de gratis games die je elke maand binnen kan halen met het abonnement. De actie geldt namelijk alleen voor de restrictie op online multiplayer. Wil je de gratis PS4 en PS5 games van februari toevoegen aan je bibliotheek, dan zal je dus wel een abonnement moeten nemen op PlayStation Plus.
De gratis games van deze maand zijn Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure en EA Sports UFC 4 voor de PlayStation 4. Heb je een PlayStation 5 in huis, dan kan je nog een game aan je collectie toevoegen. Planet Coaster: Console Edition is namelijk de gratis PS5-game van februari.

Populair Nieuws