PlayStation Plus subscribers ontevreden met gratis games

News
zondag, 04 juni 2023 om 13:30
playstation plus newf1655289162
De nieuwe PlayStation Plus Games van juni zijn al een tijdje bekend, maar op Reddit later gamers weten dat zij niet tevreden zijn met één specifieke game. Uit de beschikbare games NBA 2K23, Jurrasic World Evolution en Trek to Yomi is het de NBA game waar negatief naar gekeken wordt.
Sommige subscribers van PlayStation Plus laten via Reddit weten dat zij niet te spreken zijn over de NBA 2K23 game die in het pakket zit van de nieuwe PlayStation Plus games van juni. De NBA-game heeft maar liefst 172GB aan opslag om het spel te kunnen spelen inclusief alle updates en andere exclusieve content. Bijna 25 procent van je PlayStation 5 opslag gaat dan naar de NBA game, maar aangezien er vast meer games op je PlayStation 5 staan zijn sommige gebruikers daar niet helemaal over te spreken.
Waarom de game zo een gigantische opslag nodig heeft is onduidelijk. Niet alleen de opslag maar ook de game zelf wordt flink naar beneden gepraat op Reddit: “For anyone reading this, don't waste your time with 2k. This is the worst it’s ever been... It's not even a basketball game - it's a virtual casino with a basketball theme.” Of het opslagprobleem ooit opgelost gaat worden is nog onduidelijk.

Twee andere pareltjes

De andere games, Jurrasic World Evolution en Trek To Yomi zijn wel het proberen waard. Deze eerstgenoemde game scoort bij ons maar liefst een keurige 8, wat vooral te danken is aan de grafische kant. Trek To Yomi scoort prima in onze previes, maar is vooral een ‘leuke game op een regenachtige zaterdagmiddag’.

Populair Nieuws