Nieuwe beelden Mission: Impossible – Dead Recoking, Part One gedeeld

News
zondag, 04 juni 2023 om 14:00
mission impossible 200305 104825f1638463420
Tijdens de Amerikaanse NBA-Finale kwam een nieuwe video van veertig seconden voorbij waarin beelden rondom de gloednieuwe Mission: Impossible – Dead Reckoning, Part One te zien zijn. Volgende maand moet de film uitkomen.
Niet alleen Tom Cruise is terug te zien in de veertig seconden durende clip. Ook de acteurs Simon Pegg, Ving Rhames en Rebecca Ferguson uit vorige delen van Mission: Impossible zijn terug in de welbekende rollen. Daarnaast doet in ieder geval één acteur haar debuut: Pom Klementieff, misschien ken je haar in haar rol van Mantis in MCU’s Guardians of the Galaxy.
Alhoewel de video weinig vertelt over het plot zijn wel herkenbare beelden terug te zien waar de Mission: Impossible films bekend om staan: Explosies, auto’s, wapens en heel erg veel actie. Op 12 juli moet de film uitkomen en zal iedereen weer kunnen genieten van Tom Cruise zijn gevaarlijk stunts. Er wordt geclaimd dat de film één van de meest gevaarlijke stunts ooit bevat van Tom Cruise, waarbij hij met een motor van een berg afrijdt om vervolgens met een parachute veilig te landen.
De nieuwe Mission: Impossible film zal de langste film ooit worden in de hele reeks. Volgens IGN is de gehele speeltijd van de film maar liefst twee uur en 36 minuten. De vorige titel met de langste speeltijd uit de Mission: Impossible reeks was Fallout met twee uur en 27 minuten.
De trailer van Mission: Impossible – Dead Reckoning, Part One is hier te zien: