Diablo 4 race is groot bloedbad

News
zondag, 04 juni 2023 om 12:30
diablo 4 rogue diablo ivf1672327338
Diablo 4 zit nog in zijn pre-order status, maar nu al is er een hevige strijd bezig. Op het moment zijn de meest die-hard Diablo spelers een race aan het houden naar de eerste die level 100 weet te behalen. Op het hardcore leaderbord staat WUDIJO bovenaan, terwijl op het softcore leaderbord ROB2628 de kroon neemt.
De strijd is op dit moment nog bezig en word live uitgezonden op Twitch. Onder de naam ‘Race To World First’ spelen de meest bekende Diablo spelers mee met de race naar degene die het eerst level 100 weet aan te tikken. Op het moment neemt WUDIJO het voortouw en heeft inmiddels level 82 behaald. Ben_ en Carn_ zitten hem vlak op de hielen met levels 79 en 78. Veel spelers hebben een flinke comeback weten te maken aangezien sommigen vroegtijdig een crash meemaakte.
Veel nieuwe Diablo 4 spelers hebben al geklaagd op de Diablo subreddit toen zij over de race te horen kregen. Spelers die het spel nieuw kopen hebben natuurlijk geen schijn van kans om level 100 eerder aan te tikken dan de huidige leider WUDIJO. Zelfs als alle content gewist zal worden is er een oneerlijk voordeel voor de spelers op het leaderbord, omdat zij alle shortcuts en bosses al kennen.

Nieuwe release kent nieuwe problemen

De nieuwste versie van Diablo komt 6 juni uit, maar is al te pre-orderen op verschillende websites. Alhoewel deze Early Acces voor veel pc-spelers soepel verloopt ervaren sommige PS5 spelers nog een klein probleem wanneer zij de game proberen te openen. Het spel herkent bij sommige spelers namelijk niet dat zij een pre-order van de game hebben en geeft geen toegang. Dit probleem is inmiddels bekend bij Blizzard en zal hopelijk snel worden opgelost.

Populair Nieuws