PlayStation Plus games voor februari 2020 - Wat spelen we deze maand?

  Het is alweer de laatste week van januari en dat betekent de onthulling van de PlayStation Plus games voor februari. Deze maand krijgen we niet twee, maar maar liefst vijf games gratis!

  Update - PlayStation Plus games van februari 2020 onthuld

  Inmiddels zijn de PlayStation Plus games van februari 2020 onthuld. Waar werd gehoopt op Horizon Zero Dawn, kregen abonnees BioShock: The Collection en De Sims 4. Tevens werd Firewall Zero Hour uitgestald. De games zijn inmiddels niet meer gratis te downloaden. De huidige PlayStation Plus games zijn die van mei 2020 die je hier kunt vinden.

  BioShock: The Collection

  De eerste drie gratis games in deze PlayStation Plus update zitten in een toffe collectie. We hebben het over BioShock, BioShock 2 en BioShock Infinite. De games uit BioShock:The Collection nemen je mee op avontuur onder water en hoog in de lucht, waar verborgen steden te vinden zijn.

  Deze utopische werelden zijn fantastisch vormgegeven, maar o zo gevaarlijk. Er is namelijk chaos in Rapture, de wereld uit de eerste twee games waardoor iedereen in een junkie veranderd is en jij moet proberen te overleven. In BioShock 3 probeer je een dame te redden uit Columbia, maar dat word je moeilijk gemaakt door alles en iedereen. Overleef jij de werelden van deze singleplayer games?

  The Sims 4

  Als BioShock niet zo je ding is en jij liever met een simulator aan de slag gaat, dan is The Sims 4 wel wat voor je. In deze game maak jij je eigen karakters in een unieke wereld en laat ze vervolgens hun leven leiden zoals jij dat wil.

  Geef je Sim een huis, een baan, laat hem of haar een huisdier nemen en nog veel meer. Hoe ziet jouw leven in The Sims 4 eruit?

  Firewall Zero Hour (PlayStation VR)

  De laatste game die we in de PlayStation Plus update voor februari 2020 krijgen is Firewall Zero Hour. Deze VR-shooter laat je een huurling worden en helemaal in Virtual Reality tegenstanders overhoop knallen. De game heeft een 4 tegen 4 multiplayer modus waarin het de bedoeling is om informatie te stelen of juist te beschermen. Het gevolg is een reeks aan intense gevechten om van te smullen!

  Als bonus krijg je bij deze game de content Operation: Black Dawn als deze op 4 februari uitkomt.

  PlayStation Plus games voor februari 2020

  Dat zijn de games waar we deze maand mee aan de slag mogen. Ze zijn allemaal vanaf 4 februari beschikbaar. Welke game ga jij deze maand spelen?

  Dit artikel is op 12 juni 2020 bijgewerkt.

  BioShock The Collection

  Verkijgbaar vanaf 16 september 2016

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.