iPhone SE2 release in zwaar water door Corona

News
donderdag, 30 januari 2020 om 9:55
iphonef1596807742
Het coronavirus grijpt in China om zich heen en dat heeft de nodige gevolgen. Talloze mensen zijn besmet en steden worden afgesloten. Los van de impact op de mens heeft het virus ook effect op de productie van de komende iPhone. De iPhone SE2 release lijkt nu in de problemen te komen door het virus.
Dat is te lezen in een rapport van de website Nikkei Asian. De site schrijft dat meerdere leveranciers van Apple fabrieken hebben in China en dat deze geraakt worden door het virus. De gevolgen zijn dat de plannen van Apple om de productie in 2020 juist op te schroeven flink in de war geschopt worden. Door zieke medewerkers kunnen er namelijk minder iPhone SE2 exemplaren gemaakt kunnen worden dan gepland.

Wordt de iPhone SE2 release uitgesteld?

Apple heeft aan de Chinese fabrieken de opdracht meegegeven om de productie op te schroeven. Er zouden in totaal ruim 80 miljoen toestellen van de band moeten rollen, waaronder 15 miljoen exemplaren van (vermoedelijk) de iPhone SE2. Terwijl Apple nog niets heeft gemeld over een eventuele uitstel van de iPhone SE2 release, lijkt het er dus op dat de productie wel uitgesteld wordt.
In maart zal Apple de nieuwe lijn toestellen waarschijnlijk onthullen en dan horen we wanneer de releasedatum precies zal zijn. Dan verwachten we ook te horen of de datum van de iPhone SE2 release verplaatst wordt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties