Gratis PlayStation Plus games mei 2020 bekendgemaakt

Article
donderdag, 30 april 2020 om 9:10
farming simulatorf1588229342
Mei staat voor de deur en dat betekent dat de zon gaat schijnen en het gras weer flink gaat groeien. Naast de verwachting voor nog meer heerlijk weer, kunnen we rekenen op twee nieuwe games in de PlayStation Plus line-up. Dit zijn de PlayStation Plus games voor mei 2020.

Farming Simulator 19

Met het lekkere weer zien we veel boeren het land op gaan om alle gewassen en het vee te verzorgen. Een beetje rondrijden in een tractor, koeien melken en natuurlijk de eitjes oprapen die wij ‘s ochtends bij ons ontbijt eten. Dat kunnen we deze maand ook gratis zelf doen met Farming Simulator 19.
Farming Simulator 19 laat je het leven van een boer leven op een redelijk realistische manier. Je runt je eigen boerderij in de game en dat betekent dat je gewassen moet zaaien, onderhouden en oogsten. Daarnaast moet je aan de slag met vee, van koeien tot kippen. Heb jij het in je om een boer te worden?
citiesf1588229495

Cities: Skyline

Als dat niet zo is, hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt altijd kijken of je dan misschien het bloed van een architect in je hebt. De tweede game die Sony ons deze maand cadeau doet is namelijk Cities: Skyline. De game van Paradox Interactive richt zich volledig op het opzetten van een stad. Je begint met een kleine nederzetting, die je gaandeweg uitbouwt tot een heuse metropool. Leg wegen aan en zorg voor een industrie die je stad aantrekkelijk maakt voor meer mensen.
Als die mensen uiteindelijk komen, kun je verder bouwen om je stad stukje bij beetje te laten groeien. Hoe groot of hoe klein jouw stad wordt is geheel aan jou.

PlayStation Plus games voor mei 2020

Sony richt zich in mei vooral op simulatoren in mei. Enerzijds kun je het leven van een boer nabootsen op je PlayStation 4 en anderzijds kun je aan de slag met een heuse citybuilder. Dit keer dus geen avonturengames of shooters, maar vooral strategische games.
Dit artikel is op 27 juli 2020 bijgewerkt.