PlayStation onthult deze week nieuwe games

News
dinsdag, 25 juli 2023 om 16:00
PlayStation organiseert deze week een nieuwe persconferentie om een aantal gloednieuwe games uit de doeken te doen. De titels zijn alleen niet gericht op de Nederlandse markt.
Veel PlayStation-eigenaren kijken dit jaar uit naar de release van Marvel’s Spider-Man 2, maar voor de rest heeft Sony niet veel nieuwe titels op de planning staan. In de nacht van woensdag op donderdag komt het bedrijf alleen met een persconferentie om nieuwe titels uit de doeken te doen.
De kans is alleen groot dat de games in kwestie nooit Nederland zullen bereiken. De persconferentie wordt namelijk gehouden op het bilibili-kanaal van PlayStation, een Chinees social media-netwerk. De games die worden aangekondigd zijn onderdeel van het PlayStation China Hero Project.
Het project houdt in dat PlayStation geld - meer dan 1 miljoen renminbi - investeert in Chinese ontwikkelaars. Het China Hero Project heeft eerder voor games als Exiledge, Awaken: Astral Blade en Evotinction gezorgd. Tijdens de show op donderdag zal de ‘derde fase’ getoond worden, waar meer dan tien games onder vallen.

PlayStation aanwezig op Chinese beurs

Deze week komt Sony met de games ook naar een gamebeurs toe, de ChinaJoy-beurs om precies te zijn. Tijdens het evenement zijn niet alleen de Chinese games speelbaar, maar ook first party games als Gran Turismo 7, Horizon Forbidden West en Ratchet & Clank: Rift Apart.
Sony is niet aanwezig tijdens gamescom 2023, dat eind augustus wordt georganiseerd in Keulen.

Populair Nieuws