Krijg nu een gratis game naar keuze bij een nieuwe MSI videokaart

News
dinsdag, 25 juli 2023 om 16:30
msi geforce rtx 4070 gaming x trio 2f1683125245
Wanneer je een nieuwe videokaart in huis haalt, dan wil je die natuurlijk meteen uitproberen met een gloednieuwe game. Dat komt goed uit, want bij een MSI videokaart krijg je nu een gratis game naar keuze.
Normaal moet je voor een krachtige videokaart diep in de buidel tasten. Misschien kan je daardoor niet meer een nieuwe game aanschaffen, waarmee je de kersverse GPU perfect mee kan testen. Soms zijn er wel acties, waarbij je een bepaalde game gratis krijgt bij de aanschaf van een videokaart, maar die moet dan natuurlijk wel in jouw straatje liggen.
Gelukkig is dat laatste nu geen probleem. MSI is namelijk begonnen met de nieuwe actie ‘Big Card Big Game’. Koop je nu een MSI GeForce RTX 4080, dan krijg je daar een Steam-code ter waarde van 60 euro gratis bij. Je kan dus je eigen game naar keuze uitzoeken en alle nieuwe snufjes uittesten, zoals DLSS 3, Ray-Tracing en Frame Generation. Door alle technologieën zien games er niet alleen mooier uit, je kan ze ook nog eens soepeler draaien dan ooit.

Wat zijn de voorwaarden voor de actie?

De actie geldt voor alle verschillende versies van de MSI GeForce RTX 4080. Het maakt dus niet uit of je de Suprim X, de Ventus 3X of de Gaming X Trio aanschaft van de krachtige videokaart.
Je kan je Steam-voucher krijgen door de instructies te volgen op deze pagina.